Корпоративни мероприятия

Фирма за Кетъринг “Дионис Кетъринг” в Пловдив и София предлага кетъринг за конференции,кетъринг, кетъринг Пловдив семинари,симпозиуми,като ще ви осигури стил, изисканост, оригиналност…Професионално обслужване и отношение,съчетано с деловата атмосфера на мероприятието.

кетъринг София

Кетъринг за TOYOTA

Планирате корпоративно събитие, но не сте намерили място и фирма за организирането му?
Ако е така, Дионис кетъринг е иделният Ви партньор за организиране на събитие от всякакъв мащаб. Независимо дали вашият бизнес е малък с няколко служители, или много по-голям с няколко отдела,ние имаме професионален персонал, който ще ви помогне да превърнете фирменото събитие в едно приятно изживяване.
Ние ви обещаваме, че ще намерите правилното меню, за да угодите на всичките си служители. С нашите качествени услуги и опции, кухня, Вашето корпоративно събитие е гарантирано да бъде успешно събитие, което ще искате да продължи година след година.

Сцени, подиуми, конферентни маси и изложбени щандове.

Хостеси-за посрещане и настаняване на гостите

Декорацията е винаги специална и в ритъм с Вашето усещане за символизация и красота. Тя е като вечерния тоалет на изискана дама, без който красивата прическа и грим не биха били достатъчни. Разполагаме с богата колекция от цветове и форми на драперии и покривки за маси, икебани и аксесоари.

кетъринг Пловдив кетъринг Пловдив
 кетъринг Пловдив  кетъринг Пловдив

кетъринг Пловдив RENAULT и “ДИОНИС КЕТЪРИНГ”
Представяне на новата програма PRO+
кетъринг Пловдив

Фирма за кетъринг Пловдив и София "Дионис Кетъринг"